Tjänster

Vi erbjuder ett brett register av tjänster inom tak och bygg.

Takarbeten

Taket är husets mössa – en huvudsak helt enkelt. Det ger ditt hem skydd från väder och vind, men ger också byggnaden karaktär. Att se över taket är en investering för framtiden. För att säkerställa din investering är det viktigt att ditt takarbete utförs av kompetenta och utbildade hantverkare, samt inte minst, för att försäkringen ska gälla på ditt nya tak. Vi garanterar dig ett väl utfört arbete.

Takvård

Har man mossa och alger på sitt tak är det viktigt att man vårdar det i tid. När mossa och alger samlas på taket hindrar det vatten från att rinna av. Det sliter på ytskiktet på taket, och gör att vattentränger sig in i skarvar och orsakar fuktskador. Sedan när vintern kommer och det blir minusgrader tillkommer frostsprängningar vilket i sin tur leder till läckage.

Bygg

Vi kan hjälpa till med allt från om- & tillbyggnader, renovering och nyproduktion. Har du idéer för ditt hem, så har vi kunskap och lösningar för att genomföra dem. Vi åtar oss totalentreprenader där vi håller i hela ditt bygge så att det blir så smidigt som möjligt för dig som kund. I företaget finns bas-u, bas-p samt utbildning i ställningsbyggande upp till nio meter. Samtliga snickare har god kunskap och är professionella i sina åtaganden. Vi arbetar både mot privatpersoner och företag och är verksamma i Västsverige på ett område som täcker in orter som Jönköping, Värnamo, Borås, Ulricehamn, Skövde, Linköping och Ljungby.

Plåtarbeten

Några av de plåtarbeten vi löser åt dig är:

Skorstenshuvar

Våra plåtslagare tillverkar huvar i våra egna lokaler. Skräddarsydda för just din skorsten.

Rännor & rör

Är du i behov av nya rännor och rör? Våra plåtslagare monterar det nya takavvattningssystemet åt er.

Vindskivor

Vill du förlänga livstiden på dina vindskivor och slippa måla? Låt våra plåtslagare klä in dem i plåt så de blir underhållsfria.


Fönsterbleck

Passa på att byta ut fönsterbleck när du byter fönster eller fasad. Vi tillverkar plåtar efter dina fönstermått.

Måleri

Att måla om är ett enkelt sätt att förändra helhetsintrycket av ett rum, dörrar, fönster, interiör eller en hel fastighet. Våra erfarnaanvänder uteslutande färger och verktyg av högsta kvalitet och kan hjälpa dig att hitta den perfekta kulören. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer.

Fasad

Vi utför allt som har med det yttre på din fastighet att göra, som bl.a. fasadputs, murning, träfasader, fasadbyte från enstegstätat till ventilerade putssystem, tak/ fönsterbyte och plåt.

Solceller

Att välja solpaneler till hemmet är inte bara ett viktigt steg mot en mer hållbar vardag. Det är också en stor investering. Och med handen på hjärtat kan det kännas ganska krångligt att välja rätt. För hur vet man att man gör ett bra val? Att solceller är bra för klimatet är det ingen tvekan om, men solceller är också bra för din ekonomi. Men det finns fler fördelar, låt oss berätta vilka. Vi samarbetar med 7Energy när det kommer till solceller har därmed ge fler möjligheten att ställa om till en mer hållbar vardag.

Är du redo att påbörja ditt bygge?

Hör av dig till oss för offert!

 

Kontakta oss på 073-612 68 98